Huisregels

Om jouw bezoek aan The Basement goed, ordelijk maar vooral veilig te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld.

 1. De spelleider ziet er op toe dat je niet onder invloed van alcohol en/of drugs de Escaperoom betreedt.
 2. In onze Escaperoom hoef je niets met kracht of forceren te openen.
 3. Met een passende sleutel, een juiste code of een goed uitgevoerde opdracht kom je altijd verder in het spel. Meubels niet verplaatsen, wat aan de muren hangt, laten hangen etc.
 4. Roken is verboden in het hele pand.
 5. Zelf meegebrachte drank en/of etenswaren zijn niet toegestaan.
 6. Je telefoon meenemen in de Escaperoom is 'not done' je kan deze (en evt. andere persoonlijke spullen) achterlaten in de locker in de ontvangstruimte.
 7. De sleutel van deze locker nemen jullie zelf mee.
 8. Geen foto's maken in de Escaperoom.
 9. Mocht er iets naars gebeuren, of iemand wil uit de kamer, dan kan je de Escaperoom verlaten, de deur is open. Wanneer je besluit de Escaperoom te verlaten, heb je daarna geen toegang meer om het spel verder te spelen.
 10. De spelleider kijkt via camera's mee naar het spel. Bij het overtreden van de huisregels, kan hij/zij besluiten het spel te beëindigen. Hierover kan niet worden gediscussieerd.
 11. Je speelt het spel op eigen risico. Schade of letsel kan niet worden verhaald op de Escaperoom.
 12. Vertel je vrienden en familie hoe spannend je ervaring was in The Basement, maar vertel ze niets over de raadsels, puzzels en opdrachten. Op deze manier houden we het spel spannend voor iedereen die het nog wil spelen.

Cijfer: 9.2108 reviews

Cijfer: 9.412 reviews

Cijfer: 9.861 reviews

Cijfer 9.5594 reviews