Escaperoom

Grill With A Thrill

Het verhaal — Waan je in een andere tijd, in Escaperoom Grill With A Thrill ga je terug naar de hoogtijdagen van Elvis Presley, Buddy Holly en Dolly Parton. Restauranteigenaren Franciska Fries en Barry Burgers zitten met de handen in het haar, de eens zo geliefde diner is de laatste maanden geen schim meer van wat het is geweest.

Sterrenkok Kenny Ketchup wordt geprezen om zijn overheerlijke burgers met geniale sausen. Echter niemand lijkt ze nog op prijs te stellen. Klanten komen vrolijk binnen en verlaten het restaurant stuk-voor-stuk somber en emotieloos...Kun jij achterhalen wat de reden hiervan is? 

Voor wie?

Onze Escaperoom Grill with a Thrill is door ons aan te passen voor verschillende leeftijden. Op basis van de samenstelling van de groep, kunnen we dus subtiele wijzigingen doorvoeren om het op maat te maken. Zo is er zelfs een versie van de kamer die geschikt is voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar). Maar dat houdt niet in dat de normale versie "eenvoudig" is voor volwassenen, sterker nog, de kamer heeft een pittig karakter en ontsnappen is zeker geen zekerheid.

Jonge kinderen kunnen met volwassen meespelen vanaf 8 jaar. De kamer is niet eng en daardoor veilig voor jonge kinderen om kennis te maken met het Escape fenomeen. Let op: Er is een mix van moeilijke en minder moeilijke puzzels, ieders inzet is dus nodig om te kunnen ontsnappen.

Reserveer Grill With A Thrill

Cijfer: 9.2108 reviews

Cijfer: 9.412 reviews

Cijfer: 9.861 reviews

Cijfer 9.5600 reviews