Escaperoom Hoogeveen nu ook speelbaar voor kinderen

Eerste publicatie: 28-10-2020 15:27 Laatste update: 28-10-2020 15:37

Sinds kort is de Escaperoom in Hoogeveen ook geschikt gemaakt voor gezinnen met kinderen en kinderfeestjes. Onder begeleiding van volwassenen is een bezoek aan de escaperoom in Drenthe al mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar.

"In het verleden hebben we wel vaker uitzonderingen gemaakt voor groepen inclusief kinderen en wat ons daarbij telkens positief opviel was de inventiviteit van kinderen. Kinderen denken heel anders dan volwassen en in een Escaperoom is dat vaak exact wat je nodig hebt. Anders denken.", aldus Ramon Mol (eigenaar van Escaperoom The Basement).

"Daarom hebben we besloten de leeftijdsgrens te verlagen naar respectievelijk 8 jaar voor "Grill With A Thrill" en 12 jaar voor escaperoom "Project Blue 26A8". Waarbij aangetekend moet worden dat bij leeftijden onder de 16, er altijd begeleiding moet plaatsvinden van minimaal 1 volwassene.

In tegenstelling tot sommige andere uitjes, zijn Escaperooms momenteel nog altijd open. Dit heeft ermee te maken dat escaperooms gelden als doorstroomlocaties waarbij er geen contactmomenten zijn met anderen. Je bent en blijft de gehele tijd in je eigen bubbel en komt niet in de buurt van andere personen of groepen.

Cijfer: 9.2108 reviews

Cijfer: 9.412 reviews

Cijfer: 9.861 reviews

Cijfer 9.5571 reviews